HUIS & KUIS

Schoonmaakservice en Basiszorg in vertrouwde handen

Volg ons op Facebook

Wie ben ik?


Ik ben Ingrid van Tuijl, een prettige eigewijze betrouwbare vrouw. Samen met mijn twee dochters ben ik woonachtig in Oss. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de thuiszorg, mantelzorg en schoonmaak, waarbij ik ook een adviserende rol heb gespeeld.

De keuze om als zelfstandige door het leven te gaan, met mijn ervaringen ook als moeder en de huishoudelijke taken die daarbij horen, past deze beslissing bij mijn gevoel!

Mijn eigenschappen:

Vinkje groen.svg 150x150 Betrouwbaar
Vinkje groen.svg 150x150 Discreet 
Vinkje groen.svg 150x150 Flexibel
Vinkje groen.svg 150x150 Zorgvuldig

Mijn aanpak samengevat:

Voor schoonmaken bestaan geen vaste regels! Er zijn juist heel veel mogelijkheden om het te doen op een manier die bij iedereen past. Als ervaren zelfstandige interieurverzorgster en adviseuse laat ik U ontdekken welke opties voor uw leef-, werkomgeving wenselijk en de beste zijn.

Heldere vragen, vragen om heldere antwoorden. Na een vrijblijvend en kosteloos in-take gesprek ga ik samen met U een plan van aanpak maken, waarin U al uw wensen kenbaar maakt.

Van hier uit kan ik dan een planning en kostenplaatje voor U maken. Dit plaatje kunt U te allen tijde naar uw wensen aanpassen!

Zou u gebruik willen maken van huishoudelijke hulp of vrijblijvend informatie willen? U kunt zich altijd aanmelden. Ik neem contact met u op om u verder te informeren of uw wensen met u door te nemen!