HUIS & KUIS

Schoonmaakservice en Basiszorg in vertrouwde handen

Het weer

Weersverwachting
Oss
Weeronline.nl - Meer weer in Ossweeronline.nl Altijd jouw weer

Advies

Voor schoonmaken bestaan geen vaste regels! Er zijn juist heel veel mogelijkheden om het te doen op een manier die bij iedereen past. Als ervaren zelfstandige interieurverzorgster en adviseuse laat ik U ontdekken welke opties voor uw leef-, werkomgeving wenselijk en de beste zijn. 

Zelf doen, samen doen of uitbesteden?

Heldere vragen, vragen om heldere antwoorden. Na een vrijblijvend en kosteloos in-take gesprek ga ik samen met U een plan van aanpak maken, waarin U al uw wensen kenbaar maakt. In het advies nemen we mee welke werkzaamheden we voor u eventueel kunnen gaan uitvoeren, de frequentie van de werkzaamheden, met welke materialen, de producten etc. Aan alles wordt gedacht!

Van hier uit kan ik dan een planning en kostenplaatje voor U maken. Dit plaatje kunt U te allen tijde naar uw wensen aanpassen! 

Zo heeft u in 1 oogopslag duidelijk wat er in een jaar gaat gebeuren en niet geheel onbelangrijk wat deze werkzaamheden u uiteindelijk kosten en ook weer opleveren! 

Onze doelstelling

Een opdrachtgever krijgen is niet zo moeilijk, een opdrachtgever tevreden houden en voorwaarden creëren voor een prettige en langdurige samenwerking, dat is onze doelstelling. 

Discretie

Discretie is gewaarborgd waar het om vertrouwelijke informatie gaat. Al onze medewerkers tekenen bij hun dienstverband geheimhoudingsplicht en zullen in uiterste discretie de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor u verzorgen. 

 

Zou u gebruik willen maken van huishoudelijke hulp of vrijblijvend informatie willen? U kunt zich altijd aanmelden. Ik neem contact met u op om u verder te informeren of uw wensen met u door te nemen!